Balkan Ninnisi ilk haftadan zirvede

Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey ve Merih Öztürk’ün başrolde yer aldığı "Balkan Ninnisi" dizisi, 19-25 Haziran 2022 tarihleri arasında en çok izlenen yerli dizi oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Burak Sakar'ın derlediği prime time 20+ABC1 reyting listesine göre, 19-25 Haziran 2022 tarihleri arasında en çok izlenen dizi, ilk bölümüyle TRT ekranlarında izleyicilerle buluşan "Balkan Ninnisi" oldu.

Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey ve Merih Öztürk’ün başrolde yer aldığı "Balkan Ninnisi", 21 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle TRT1'de yayınlandı. Yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca ve Volkan Kapkın’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Uğur Uzunok, Nurullah Sevimli, Abdülhamid Işık ve Esma Koç’un kaleme aldı.

SENDEN DAHA GÜZEL, İKİNCİ SIRADA

7 Haziran Salı günü Fox Tv'de yayın hayatına başlayan, Cemre Baysel, Burak Çelik ve Ebru Cündübeyoğlu'nun başrolleri paylaştığı "Senden Daha Güzel" dizisi ise üçüncü bölümüyle ikinci sırada yer aldı.

Yine TRT 1'de yayınlanan ve Ozan Akbaba, Vildan Atasever, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı'nın rol aldığı ‘Kasaba Doktoru’, listede 3'üncü sıraya yerleşti.