'Balık tutma' hobisi boşanma gerekçesi oldu: Duruşmaya da geç kaldı

Çin'de eşinin bütün boş vakitlerinde balık tuttuğunu, ev işleri ve çocuklarının bakımıyla ilgilenmediğini söyleyen kadın boşanma davası açtı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çin'in Şantung eyaletinde bir kadın, sürekli balık tutmaya giden eşinin 'ailesini ihmal ettiğini' söyleyerek 10 yıllık evliliğini bitirmek üzere boşanma davası açtı. Zhang soyadlı kadın, eşinin bütün boş vakitlerinde balık tuttuğunu, ev işleri ve çocuklarının bakımıyla ilgilenmediğini söyledi.

South China Morning Post'un aktardığına göre, Sun soyadlı erkek boşanma duruşmasına da balık tutmaya gittiği için geç kaldı. Davada arabuluculuk girişimlerinin sonuçsuz kaldığı, çiftin boşandığı belirtildi.

"Her gün bulaşıkları yıkayan, evimizi temizleyen, çocukları okuldan alan ve ev ödevlerine yardım eden benim. Çok yorgunum" diyen Zhang, şöyle devam etti: "Ben kahvaltı hazırladıktan sonra eşim kalkıyor ve işten sonra kanepeye uzanıp cep telefonuyla oynuyor. Akşam yemeğinden sonra doğruca balığa çıkıyor ve genellikle bütün geceyi balık tutarak geçiriyor." (DIŞ HABERLER)