Bakırköy'de bir erkek ve kadın evde vurulmuş halde bulundu

Bakırköy'de bir evde silahla vurulmuş halde bulunan Alper Balcı vefat ederken, Suna Tanrıkulu ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Bakırköy'deki bir evde iki genç kalp hizasından sol göğüslerinden vurulmuş halde bulundu.

İddiaya göre, her ikisi de 20 yaşındaki Alper B. ile Suna T. perşembe gecesi bir araya geldi. AA'nın haberine göre buluşma sırasında Alper B, arkadaşı A.C.'yi arayıp Suna T'nin kendisini vurduğunu öne sürerek, hemen gelmesi gerektiğini söyledi. Arkadaşı A.C. de polis ve sağlık ekiplerini aradı.

Polis ekibi, eve geldiğinde Alper B. ile Suna T'yi sol göğüslerinden vurulmuş halde buldu. Evde tek tabancanın olduğu tespit edildi. Sağlık ekipleri, Alper B.'nin öldüğünü belirledi, yoğun bakıma kaldırılan Suna T. ise hastanede tedavi görüyor.

Olayın nasıl gerçekleştiğinin kriminal incelemelerin ardından netleşeceği öğrenildi.

'CİNAYET Mİ, İNTİHAR MI?'

Binanın bulunduğu sokakta berber dükkanı işleten Arif Güner, yaptığı açıklamada, iki kişinin tartıştıklarını ileri sürdü. Güner, "Arkadaşları kapıya geliyor. İki el silah sesi geliyor ama apartmandaki kimse duymuyor. Kızı çıkartırken gördük. Çocuk zaten sonra kendisine sıkmış, orada ölmüş. Herkes ayrı bir şey söylüyor. Olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu araştırılıyor. Olay evin içinde yaşandı. Biz çocuğu pek görmüyorduk. Daha önce sorun yaşanmadı. Zaten çok fazla tanımıyoruz" dedi. (HABER MERKEZİ)