Bakan Pakdemirli: Milas ve Köyceğiz dışında yangınlar kontrol altında

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Milas ve Köyceğiz'de devam eden yangınlar dışında diğer bölgelerdeki orman yangınlarının kontrol altına alındığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 13 gündür devam eden orman yangınlarıyla ilgili bilgi verdi. Pakdemirli, yangınların çoğunun kontrol altına alındığını belirtirken Muğla'nın Milas ve Köyceğiz ilçelerindeki yangınların devam ettiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamyapan Pakdemirli, "Milas ve Köyceğiz yangınları dışında ülkemizdeki tüm orman yangınları kontrol altına alınmıştır. Ormanın Kahramanları, Milas ve Köyceğiz’de de karadan ve havadan büyük bir özveri ile çalışmalarına devam ediyorlar" ifadelerini kullandı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da Milas'taki son durumlar ilgili uydu görüntüsü paylaşarak, "Saat 11.00. Milas yangınında yanan alanın tamamında soğutma işleri devam ediyor. Bugün havadan yapılacak kontrolden sonra destek için gelen belediye ekipleri evlerine gönderilebilir. Aşağıda yanan alanların uydu görüntüsü yer alıyor" dedi. (HABER MERKEZİ)