Bakan Nebati, Suudi Arabistan Ticaret Bakanı ile görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, son günlerde finansal ilişkilerin yeniden hızlandığı Suudi Arabistan'ın Ticaret Bakanı ve heyetiyle görüşme yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Suudi Arabistan Ticaret Bakanı Majid Bin Abdullah Al Qasabi ile bir araya geldi. 

Suudi heyetiyle İstanbul'da görüşen Nebati, Twitter hesabından görüşmeye ilişkin paylaşım yaptı.

Nebati, "Bugün, Suudi Arabistan Ticaret Bakanı Sayın Majid Bin Abdullah Al Qasabi ile bir araya gelerek son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Görüşmemizde, ülkelerimiz arasındaki ekonomik, ticari ve finansal iş birliğimizi değerlendirdik. Sayın Bakan ile iş birliğimizi söz konusu alanlarda daha ileri noktalara taşıma hususunda mutabık kaldık" dedi. 

ARABİSTAN'DAN PARA GELMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Dünya Kupası'nın açılışında Doha'da Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah Sisi ile el sıkışmasından sonra Suudi Arabistan Maliye Bakanlığı sözcüsü, Suudi Arabistan ve Türkiye'nin 5 milyar dolarlık bir mevduat için görüştüğünü söylemişti. Sözcü, "Türkiye'nin merkez bankasıyla 5 milyar ABD doları tutarında bir mevduat yapmak için son görüşmeleri yapıyoruz" demişti. (HABER MERKEZİ)