Bakan Kurum: Seçim akşamı dövizdeki hareketler kendiliğinden düzelecek

İstanbul'da katıldığı bir programda konuşan Murat Kurum, "Emin olun 14 Mayıs akşamı dövizdeki hareketler, ekonomik baskılar istikrar ortamı ortaya çıkınca kendiliğinden düzelecek" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Murat Kurum, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesi Ataşehir Golf Club'da düzenlenen programa katıldı.

"Ülkemiz büyüdü, gelişti. Her şey bitmedi ama alt yapı işini hemen hemen toparladık. Bundan sonraki süreç hem sanayileşme hem de üretimin artması olacaktır" diyen Kurum şunları söyledi:

"Bu ülkede güven, istikrar olmazsa emin olun bugünden daha geriye gideriz. 20 yılda nasıl 100 yıllık işleri yaptıysak eğer bir ülkede istikrar olmazsa yatırımcı gelmez. Güven tesis edilmezse yatırımcı o ülkeye uğramaz. Bunu 21 yılda gördük, yaşıyoruz. Emin olun 14 Mayıs akşamı dövizdeki hareketler, bankalar üzerine yapılan baskılar, ekonomik baskılar istikrar ortamı ortaya çıkınca göreceksiniz hepsi kendiliğinden düzelecek." (HABER MERKEZİ)