Bakan Kurum: Hayat pahalılığıyla ilgili mücadelemizi sürdüreceğiz

Ramazan Bayramı'nda konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, enflasyon ve hayat pahalılığına değindi. Kurum "Milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya'da bayram namazını ardından açıklamalarda bulundu. Kurum, ''Bu enflasyon, hayat pahalılığıyla ilgili mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz ve her zaman vatandaşımızın, milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Biz hiçbir zaman vatandaşımızı aç da açıkta bırakmadık. Her zaman yanında olduk, omuz omuza olduk, gönül gönüle olduk'' dedi.

DHA'nın haberine göre, korona virüsü salgınından dolayı bayramlaşmaların iki yıldır yapılamadığını söyleyen Kurum, ''Ukrayna- Rusya krizindeki barışın sağlanması, huzurun sağlanması, adaletin sağlanmasıyla da inşallah hem bölgemizde hem de dünyada barış hakim kılacaktır.  Bu tedarik zincirinde yaşadığımız yine enflasyon  tüm dünyada etkisini gösterdi. Bu enflasyon, hayat pahalılığıyla ilgili mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz ve her zaman vatandaşımızın, milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Biz hiçbir zaman vatandaşımızı aç da açıkta bırakmadık. Her zaman yanında olduk, omuz omuza olduk, gönül gönüle olduk. Onların gözlerinin içine baktık ve burada problemleri, sorunları neyse hep de bunları çözmenin, aşmanın derdi içinde olduk. Yine aynı tarafta olacağız. Aynı bakış açısında olacağız. Vatandaşlarımızın gözlerinin içine bakacağız' 'diye konuştu. (HABER MERKEZİ)