Bakan Koca'dan Menzil yanıtı: Beynini kiraya vermişlerle mücadele edeceğiz

Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca, Menzil tarikatının bakanlıkta örgütlendiği yönündeki iddiaların sorulması üzerine şöyle dedi: "Vatandaşlarımız beynini, zihnini kiraya vermiş hiçbir kimse ve bir şekilde bir yerde odaklanma noktasındaki her düşünceye karşı olacağımızı ve bununla mücadele edeceğimizden emin olsun:"

Bakan Koca, Cüneyt Özdemir'in sorusunu yanıtladı.
Google Haberlere Abone ol

DUVARSağlık Bakanı Fahrettin Koca, son olarak Medeni Kanun'a karşı açıklamalarda bulunan Dr. Ali Edizer'in görevden alınmasıyla büyüyen 'bakanlıkta Menzil tarikatının örgütlendiği' iddialarına yanıt verdi.

Bakan Koca, CNN Türk'ten Cüneyt Özdemir'in "Bir başhekim yardımcısının görevden alınması çok konuşuldu, bu vesileyle de Sağlık Bakanlığı'nda Menzil Tarikatı'nın örgütlendiği tartışılıyor. Siz bu konu ile ilgili ne düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine şunları söyledi:

"Vatandaşlarımız şundan emin olsun beynini, zihnini kiraya vermiş hiçbir kimse ve bir şekilde bir yerde odaklanma noktasındaki her düşünceye karşı olacağımızı ve bununla mücadele edeceğimizden emin olsun." (HABER MERKEZİ)