Bakan Kasapoğlu: Bu hafta lig maçları şifresiz yayınlanacak

'İsitifa' sloganları nedeniyle siyasetin gündemini de belirleyen Süper Lig maçlarının bu hafta şifresiz yayınlanacağı duyuran bakan Kasapoğlu, bu uygulamanın nedenini ise açıklamadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Deprem arası sonrası 'Hükümet istifa' sloganlarıyla açılan Süper Lig için yeni karar açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 3-13 Mart arasında oynanacak Süper Lig maçlarının şifresiz yayınlanacağını duyurdu. 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve yayıncı kuruluşun organize ettiği, spor radyo ve televizyonlarının canlı yayınladığı yardım kampanyasının açılış konuşmasını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptı.

"Acımızı hafifletecek yol, ortak değerlerimizi bir araya getirmek, birlik ve beraberlik içinde olmaktır. Depremin ilk anından itibaren aziz milletimiz bu ruhu gösterdi. Devletimiz ve milletimiz ilk andan itibaren omuz omuza oldu. Allah'ın izniyle omuz omuza süreci birlikte yürüteceğiz" diyen Kasapoğlu şöyle devam etti: "Bugünler de elbet geçecek. Yaralarımızı sararken sporun iyileştiren, birleştiren gücünü her daim göstereceğiz. Kıymetli sporseverlere şunu ifade ediyorum, Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak liglerimizin yayıncısı beIN Medya Grubu'yla görüşme neticesinde, sporun birleştirici gücünü vurgulamak maksadıyla ligin önümüzdeki iki haftasında tüm futbol müsabakaları şifresiz herkese açık olacak. Bu projeye destek verenlere ve pozitif havayı oluşturan herkese teşekkür ediyorum." (HABER MERKEZİ)