Bakan Ersoy: Melek Mosso, Kültür Yolu Festivali'nde konser verecek

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Isparta Valiliği'nin 'İslami hassasiyetler' nedeniyle konserini iptal ettiği Melek Mosso'nun Beyoğlu Kültür Yolu Festivali'nde konser vereceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Melek Mosso'nun bu hafta bakanlık tarafından düzenlenecek Beyoğlu Kültür Yolu Festivali'nde sahne alacağını söyledi. Ersoy, FOX TV'de programına katıldığı İsmail Küçükkaya'nın sorusuna yanıtında, "İki hafta önce programa dahil edilmişti, çıkıyor" dedi.

Programda Küçükkaya'nın, son dönemde arka arkaya gelen konser ve festival iptalleri ile müzik yasaklarını gündeme getirmesi üzerine, "Melek Mosso dediğiniz için söylüyorum, Melek Mosso Kültür Yolu Festivali'nde çıkıyor" dedi. Ersoy, "10 bin tane sanatçının katıldığı, 2 binden fazla etkinlikten bahsediyoruz. Melek Mosso da bu haftaki programda, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali içinde var" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, son olarak Kocaeli'nde üç gün sürecek olan Fullfest iptal edildi. Festival kapsamında, Melek Mosso'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda sanatçı sahne alacaktı. Kandıra Kaymakamlığı yetkilileri, festivalin iptal edilmesine orman yangını tehlikesini gerekçe gösterdi. (HABER MERKEZİ)

 

 

 

 

 

 




Etiketler Melek Mosso konser