Bahçelievler'de meydan savaşı gibi trafik kavgası

Yol verme nedeniyle otomobil sürücüsü ve motosikletli arasında başlayan tartışma arkadaşlarının da dahil olmasıyla 'meydan savaşı'na dönerken bir kişinin aracın üzerinde zıplama görüntüleri kaydedildi

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Bahçelievler'de motosikletli ile otomobil sürücüsü arasında yol verme nedeniyle kavga çıktı. Kavgaya motosikletlinin yakınlarının da katılmasıyla tekme ve yumruklar havada uçuştu. Kavgada zarar vermek istediği otomobilin üzerine çıkarak zıplayan kişi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 

DHA'nın haberine göre, 3 Kasım Pazar günü, saat 22.00 sıralarında, Zafer Mahallesi'nde iddiaya göre, motosiklet sürücüsü ile otomobil sürücüsü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışma, sürücülerin araçtan inmesiyle kavgaya dönüştü. Motosiklet sürücüsünün yakınlarının da dahil olmasıyla büyüyen kavgada, tekme ve yumruklar havada uçuştu.

Kavga sırasında bir kişi, zarar vermek istediği otomobilin tavanına çıkarak zıpladı.

Çevredekilerin araya girmesiyle son bulan arbede nedeniyle polis ekipleri olay yerine geldi. Sürücüler hakkında işlem yapılırken o anlar da çevredekilerin cep telefonunu kameralarına saniye saniye yansıdı. (HABER MERKEZİ)