Bahçelievler Belediyesi İHE büfelerine logolu poşet dağıttı: Algı yapmayın, çok ayıp

AK Partili Bahçelievler Belediyesi'nin, İstanbul Halk Ekmek büfelerine üzerinde kendi logosu ve belediye başkanının adı bulunan poşetleri dağıtmasına İHE yönetimi tarafından tepki gösterildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bahçelievler Belediyesi'nin, İstanbul Halk Ekmek (İHE) büfelerine üzerinde kendi logosu ve belediye başkanının adı bulunan poşetleri dağıtması tepkiye yol açtı. İstanbul Halk Ekmek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama, AK Partili belediyenin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) verdiği hizmeti kendisi veriyormuş gibi bir algı yaratmaya çalıştığını belirterek, "Algı yapmayın. Hizmet yapın, hizmet. Çok ayıp" dedi.

Özgen Nama, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bahçelievler Belediyesi'nin İstanbul Halk Ekmek büfelerine üzerinde kendi logosu ve belediye başkanının adı bulunan poşetleri dağıtmasını eleştirdi. Nama’nın paylaşımı şöyle:

“AKP’li Bahçelievler Belediyesi, İBB’ye ait Halk Ekmek büfelerine Bahçelievler Belediyesi’nin logosu ve belediye başkanının ismi yazılı olan poşet dağıtarak hizmeti kendileri yapıyormuş gibi algı yaratıyor. Algı yapmayın! Hizmet yapın, hizmet! Çok ayıp.” (HABER MERKEZİ)