Havalimanında bagaj ücreti ödememek için 30 kilo portakalı tek seferde yediler

Çin'in Kunming kentindeki havalimanında, ek bagaj ücreti ödemek istemeyen dört kişi 30 kilogram portakalı tek seferde yedi. "Orada oturduk ve hepsini yedik. Yaklaşık 20-30 dakika sürdü" diyen Wang isimli yolcu, "Bir daha asla portakal yemek istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çin'in güneybatısında yer alan Yünnan eyaletinde, havalimanında ekstra bagaj ücreti ödemek istemeyen dört yolcu 30 kilogram portakalı tek seferde yedi. Kente iş seyahati için gelen dört kişi, 30 kilogram portakal satın aldı ancak Kunming kentindeki havalimanında bagaj ağırlığını aştıkları için ek ücret ödemeleri gerektiği söylendi. 

Toplam 300 Yuan'lık (yaklaşık 340 TL) bagaj ücretini ödemek istemeyen yolcular, yarım saatten az bir süre içinde bir kasa portakalın hepsini yedi. Global Times'a konuşan Wang isimli yolcu, "Orada oturduk ve hepsini yedik. Yaklaşık 20-30 dakika sürdü" dedi. Wang, portakalları yedikten sonra ağızlarında ülser çıktığını söyledi ve "Bir daha asla portakal yemek istemiyoruz" ifadelerini kullandı. (DIŞ HABERLER)