Babil Kültür Merkezi'nden depremzedelere yardım çağrısı

Maltepe Babil Kültür Merkezi, Moğollar grubunun “Bişey Yapmalı” şarkısının söz ve müziğini yeniden yorumlayarak depremzedelere yardım çağrısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Maltepe Babil Kültür Merkezi, deprem bölgesinde dayanışma ve yardımların azalmasına dikkat çekmek için bir video klip hazırladı. Kolektif bir çalışmaya imza atan ekip, Moğollar grubunun “Bişey Yapmalı” şarkısının söz ve müziğini yeniden yorumladı.

Babil Kültür Merkezi Başkanı İnci Kanarya, deprem bölgesindeki sıkıntıların ve yalnızlık duygularının yoğun olduğu bir dönemden geçen depremzedelere bir ses olmak istediklerini ve Babil Kültür Merkezi bünyesinde bulunan atölyelerin katılımcıları ve Babil dostları ile bu klibi hazırladıklarını belirtti. Kanarya, “Tüm yurttaşların deprem bölgesine yönelik olarak yapabilecekleri mutlaka bir şey vardır. Yakınlarını kaybeden depremzedeler şu an yoğun yalnızlık içindedirler. Bu nedenle kurum olarak bu kişilere ses olmak istedik” dedi.

Babil Kültür Merkezi olarak 6 yıldır, Maltepe ve yakın çevresi ile kültür, sanat ve bilim üzerine etkinlikler ve atölyeler düzenlediklerini belirten Kanarya, depremin ilk gününden bu yana bölgeye dönük yardımlarda çaba harcadıklarını söyledi. Kanarya, “Beklentimiz bunun hız kesmeden devam etmesidir” diye konuştu.