Babasının ölümünden 2 saat sonra büyükbaş hayvan saldırısında öldü

Kalp krizi geçirip vefat eden babasının ardından, otlattığı büyükbaş hayvanın boynuz darbeleriyle ölen Zeki Matur, babasıyla birlikte defnedildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Samsun'da bahçede çalışan 79 yaşındaki Erdoğan Matur kalp krizi nedeniyle vefat etti. Atakum ilçesinde gerçekleşen olayda, babasından iki saat sonra büyükbaş hayvanın saldırdığı oğlu da öldü.

Fındık bahçesinde çalışan Erdoğan Matur'dan ailesi bir süre haber alamadı. Babasını merak eden oğlu Zeki Matur gittiği fındık bahçesinde babasının cenazesiyle karşılaştı. Zeki Matur olayı sağlık ekiplerine ve jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri babanın öldüğü fındık bahçesinde inceleme yaptı.

O sırada ailesi ile köy muhtarı, Zeki Matur'un hayvan otlatan işitme engelli 53 yaşındaki oğlu Recep Matur'u merak ederek aradı. Ailesi, oğullarının cesedini ise evlerinin 200 metre uzağında otlattığı büyükbaş hayvanlarının yanında buldu. Recep Matur'un vücudunda boynuz darbeleri olduğu belirlendi.

İki saat arayla ölen baba ve oğlunun cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Erikli Mahallesi Muhtarı Hüseyin Sarı, baba ile işitme engelli oğlunun 2 saat arayla vefat ettiğini söyledi.

Yaşadıklarını anlatan muhtar Sarı, "Zeki, babasının fındık bahçesinde ölü olarak bulmuş. Sonra beni oğlu aradı. 'Muhtarım babam öldü' dedi. Ben de geldim 112 ile jandarmayı aradık. Daha sonra işitme engelli oğlu Recep'i merak ettik. O da evlerinin yakınında ölü bulundu. Otlattığı öküzün boynuz darbesiyle ölmüş. Hayvan boynuzlarıyla epey sürüklemiş Recep'i. Baba ile oğlu 2 saat arayla öldü. Jandarma'ya da Recep evi göstermiş."

Babasını ve ağabeyini iki saat arayla kaybeden Zeki Matur ise büyükbaş hayvanın daha önce de birkaç defa saldırdığı söyledi.(AA)

Etiketler samsun baba oğul