Babacan'dan taziye teşekkürü

Önceki gün annesi Güneri Babacan'ı kaybeden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından annesini anıp ailesini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Ali Babacan'ın önceki gün vefat eden annesi Güneri Babacan son yolculuğuna uğurlandı. 

Güneri Babacan, Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi.  

Ali Babacan da törenin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak annesine rahmet dileyip taziyeler için teşekkür etti. Babacan "Babamı kaybetmenin üzerinden bir ay geçmişken dün sevgili annem Güner Babacan'ı da kaybettim. Bu büyük acımızda bizi yalnız bırakmayarak cenazeye ve taziyeye gelen, telefonla ve sosyal medya aracılığıyla taziyelerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Allah eksikliğinizi göstermesin. Annem yardımseverliğiyle, sevgisiyle, şefkatiyle tüm ailemizin hem aklıydı hem kalbiydi. Rabbim mekânını cennet eylesin." ifadelerini kullandı. 

Ali Babacan'ın babası Hilmi Babacan da 6 Kasım'da hayata veda etmişti. (HABER MERKEZİ)