Ayhan Bora Kaplan üç çalışanını kim için vurdu?

T24 yazarı Tolga Şardan, Ayhan Bora Kaplan iddianamesinden bir suçlamayı aktardı: Kaplan hatırlı bir müşterisinin oğlunu dövdükleri için 3 çalışanını ayağından vurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ayhan Bora Kaplan hakkındaki iddianameyi tamamladı. T24 Tolga Şardan iddianamede  Olay-B olarak yer alan yer alan kasten adam yaralama hakkında bir ayrıntıyı köşesine aktardı. Şardan, Kaplan'ın bürokrat Sadık Soylu'nun oğlunu dövdükleri için çalışanlarını ayaklarından vurduğunu ileri sürdü.

Tolga Şardan'ın "Ayhan Bora Kaplan, üç çalışanını kim için vurdu?" başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle: 

"15 Şubat 2018'de, Ayhan Bora Kaplan'a ait Ankara'nın Gazi Osman Paşa semtindeki Albüm ve Tren adlı barında üç kişi ayaklarından vuruldu. Vurulanlar, aynı zamanda iş yerinde çalışan Berke Kırıcı, Serhat Tümer ve Serdar Hoşyiğit adlı üç personeldi.

(...)

UĞRUNA ÜÇ PERSONELİN AYAĞINDAN VURULDUĞU ‘HATIRLI MÜŞTERİ’

Savcılığın iddianamesindeki söz konusu olayın bir de mağdur tarafı yani Kaplan'ın üç adamının dövdüğü bir isim var kuşkusuz.

Savcılık, bu ismi merak etmediği için iddianameye almamış olsa gerek!

Sürece katkısı olması nedeniyle artık bu ismin kim olduğunu açıklamak zorunlu hale geldi.

Kaplan'ın adamlarının Albüm ve Tren adlı barda dövdüğü müşteri, ülkenin ünlü bürokratlarından Sadık Soylu'nun oğlu.

OIayın yaşandığı gece, Sadık Soylu'nun oğlunu tanımayan ve ‘patron nezdinde hatırlı müşteriyi’ döven bar personeli, sonrasında 15 Şubat 2018 gecesi Kaplan tarafından ‘kendi usulünce’ cezalandırıldı!

Doğrusunu söylemek gerekirse; olayın yaşandığı günlerde emniyet kulislerinde hemen herkes bu ismi biliyordu.

Kayıtlara girmemişti.

O günleri yakından izleyen bir gazeteci olarak ve artık zamanı geldiğini de düşündüğüm için, olayın asıl tarafının kim olduğunu kamuoyuna duyurmakta bir sakınca görmedim." (HABER MERKEZİ)