Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu yeni dizi için bir arada

Fox Tv'nin yeni dizisi 'Kader Bağları'nın başrolleri Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu sette bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yapımcılığını İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu'nun, yönetmenliğini ise Benal Tairi'nin üstlendiği yeni dizi 'Kader Bağları'nın başrol oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu sette ilk kez bir araya geldi.

Fox Tv'de yayınlanacak olan dizinin başrol oyuncularından Turan dizinin setiyle ilgili, “Her şey çok güzel, setimiz çok keyifli. Bir süredir ara vermiştim, çok özlemiştim setleri. Mükemmel bir ekip var, daha ilk günden tüm ekibin enerjisi çok uyuştu. İnşallah seyirci de sevecek güzel bir hikaye izleteceğiz” dedi.

Dizinin diğer başrolü Çayoğlu ise, “Ayça ile iyi bir çift olacağımıza inanıyorum. İlk sahneden itibaren güzel bir uyum yakaladık. Bir projeyi sevdirmek için birçok faktörün uyum içinde olması gerekiyor. En önemli etkenlerden biri ise kadronun uyumu. Kader bağları bu açıdan heyecan verici” diye konuştu.

'Kader Bağları', yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin tutkulu sevdalarının öyküsünü; iki ayrı dünyanın insanı Sevda (Ayça Ayşin Turan) ve Kerem’in (Serkan Çayoğlu) yaşadıklarını anlatıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)