Avcı Kopenhag'da konuştu: Şampiyonlar Ligi müziğini tekrar Trabzon'da dinletmek istiyoruz

Şampiyonlar Ligi play-off maçında Kopenhag'a konuk olacak Trabzonspor'un Teknik Direktörü Avcı: Avrupa’da oynanan her maçın zorlukları fazla. Biz zihinsel ve fiziksel olarak buna her şekilde hazırız.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off maçında yarın Danimarka ekibi Kopenhag'a konuk olacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. 

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, takımın Danimarkalı oyuncularından Andreas Cornelius ile maçın oynanacağı Parken Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yaptı.

AA'nın aktardığına göre Kopenhag takımına ilişkin bilgiler paylaşan Avcı, “Avrupa ve Şampiyonlar Ligi kültürüne sahip bir takımla oynayacağız. 22 senedir aralıksız Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi gruplarını oynayan, çok önemli deneyime, geçmişe, tarihe sahip bir kulüple karşılaşacağız. Genç, 24 yaş ortalaması olan bir takım. Yüksek şiddette baskı yapabiliyorlar. Duran topları kullanabiliyorlar ve etkili olabiliyorlar. Seyirci atmosferi son derece etkili” dedi.

Avcı, Kopenhag’ın güçlü ve güçsüz yönlerini analiz ettiklerini, bunun üzerine çalıştıklarını ve Trabzonspor’un uzun süreden sonra Şampiyonlar Ligi gruplarında olabilmesi için tüm hazırlıkları yaptıklarını söyledi.

Trabzonspor’un başında 21 ayı geride bıraktığını aktaran Avcı, “Avrupa’da oynanan her maçın zorlukları fazladır. Biz zihinsel ve fiziksel olarak buna her şekilde hazırız. Uzun aradan sonra Şampiyonlar Ligi'nin müziğini tekrar Trabzon’da dinletmek istiyoruz” diye konuştu.

Eski takımı Kopenhag’a karşı oynamanın özel olduğunu belirten Andreas Cornelius ise, “Kopenhag bu sene lige kötü başlangıç yaptı. 2 maçı da kazanmak istiyoruz. Zor bir maç olacak ancak kazanabiliriz.” dedi. (HABER MERKEZİ)