Avatar 2 oyuncusu Sam Worthington'dan yeni film açıklaması: Akıllara durgunluk verecek

"Avatar: The Way of The Water" filminin oyuncusu Sam Worthington, film için "Arkasında büyük bir yaratıcı ekip var ve gördüğüm kadarıyla akıllara durgunluk veren bir şey ortaya çıkaracak" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aralık ayında vizyona girecek olan "Avatar: The Way of The Water"ın oyuncusu Sam Worthington, film hakkında yorumlarını paylaştı. Worthington, filmin çok beğenileceğinden emin olduğunu söyledi.

WebTekno'nun Comic Book'tan aktardığına göre, Worthington, verdiği röportajda, "İlk filmi yaptığımızda 30 yaşındaydım. İkincisini yapıyoruz ve yaşım 50'ye dayandı. Böyle harika bir ailenin parçası olmak ve bu kadar uzun ömürlü olmak harika. James (Cameron) çok sadık bir adam ve aynı insanları bir arada tutuyor ama ben ekibin çok ufak bir parçasıyım. Bunun arkasında büyük bir yaratıcı ekip var ve gördüğüm kadarıyla akıllara durgunluk veren bir şey ortaya çıkaracak" dedi.

'SİNEMANIN SINIRLARINI ZORLAMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK'

Yönetmen James Cameron da ComicCon 2022’de film için yaptığı açıklamasında filmin sırf teknik anlamda bile epey tatmin edici olacağını belirterek, "İlk Avatar ile yeni Avatar filmleriyle sinemanın sınırlarını zorlamak için yola çıktık. Yüksek dinamik aralık, yüksek kare hızı, daha yüksek çözünürlük ve çok daha gelişmiş 3D ile bu sınırları daha da zorluyoruz. En tatmin edici bulduğum şey oyuncularla çalışmak ve Pandora'yı arkadaşlarımızla yeniden keşfetmekti, bu inanılmaz bir macera oldu'' diye konuştu. 

"Avatar: The Way of The Water", gelecek 10 yıl içerisinde beyazperdeye gelecek olan dört devam filminin ilki olacak. Film, aralık ayında izleyicilerle buluşacak. .