ATV Bergen'i sansürledi, Abdullah tepki gösterdi

ATV "Bergen" filminde Farah Zeynep Abdullah'ın "Adet" repliğini ve başka bazı bölümlerini sansürledi. Abdullah tepki gösterdi: tvde çatır çutur millet birbirini vursun, sen ADET kelimesini kes...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Evli olduğu Halis Serbest'in katlettiği şarkıcı Bergen’in hayatını konu alan ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolü Erdal Beşikçioğlu’yla paylaştığı ‘Bergen‘i yayınlayan ATV'nin sansürü tepki çekti.  

2022’de vizyona giren ve gişe rekorları kıran ardından Prime Video’da izleyiciyle buluşan Bergen, dün televizyonda ilk kez ATV'de yayınlandı. Ancak filmi daha önce izleyen sosyal medya kullanıcıları bazı sahnelerin sansürlendiğini yazdı. Filmde geçen “Adetim 2 hafta gecikti” cümlesinin 'bip'lendiği, hamam sahnesinin kesildiği ortaya çıktı.

Filmde Bergen’i oynayan Farah Zeynep Abdullah, sansür eleştirilerine ilk başta şaşırdı, "kısılmış sahneler ve sansürlenmiş yerler mi var gerçekten?" diye sordu, sonra da tepki gösterdi.

ABDULLAH: ÇOK UTANDIM 

Abdullah X (Twitter) hesabından şu paylaşımı yaptı: "tvde çatır çutur millet birbirini vursun, sen git ADET kelimesini kes, istanbul sözleşmesi yaşatırı kes, dans sahnelerini gösterme, hamamda da sırtı mı sansürlemişler dediniz? slsspsps of dicek söz yok, çok utandım, ben özür dilerim izleyenlerden bu saçma sansürlerden dolayı, prime’da olması lazım hala, yoksa da… korsan sitelere girmeyin demem gerekiyomuş ondan yeniden yazdım bunu:/" (HABER MERKEZİ)