Atiye'nin üçüncü sezonundan ilk fragman yayınlandı

Netflix Türkiye yapımı Atiye'nin üçüncü sezonundan ilk fragman ve tarih yayınlandı. Dizinin üçüncü ve final sezonu, 17 Haziran’da Netflix'te yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix'in Türkiye yapımı ikinci orijinal dizisi "Atiye"nin üçüncü sezonundan ilk fragman yayınlandı. Dizinin 3. ve final sezonu, 17 Haziran’da izleyicilerle buluşacak.

Başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Tim Seyfi, Civan Canova, Meral Çetinkaya gibi isimler yer alıyor. Bu isimlere son sezonda Selma Ergeç, Senan Kara ve Lara Tonka gibi yeni isimler de dahil oldu.

Onur Güvenatam’ın yarattığı dizinin yapımcılığını Pelin Ekinci Kaya üstlenirken, senaryoyu Atasay Koç ve Cansu Çoban birlikte kaleme aldı. Dizinin üçüncü ve final sezonunda yönetmen koltuğunda ise Burcu Alptekin ve Gökhan Tiryaki oturuyor. 

Şengül Boybaş‘ın 'Dünyanın Uyanışı' adlı kitabından uyarlanan dizi, ressam Atiye’nin mistik hikâyesini anlatıyor. Ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul’da yaşayan Atiye, dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle kendisini beklemediği bir maceranın içinde buluyor. Atiye, 3. ve final sezonuyla 17 Haziran 2021’de tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak.