Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 3 gol, 2 penaltı, 1 kırmızı kart

Fatih Karagümrük, Giresunspor'u 2-1 mağlup etti. İki takımın da birer penaltı kazandığı maçta, Fatih Karagümrük'ten Jimmy Durmaz, 77'nci dakikada kırmızı kart gördü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 34'üncü haftasında, Fatih Karagümrük, GZT Giresunspor'u konuk etti.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan ve ilk yarısı golsüz tamamlanan maçta eşitlik 48'inci dakikada bozuldu. Biglia'nın ceza sahası içinde Chiquinho'ya yaptığı müdahalenin ardından hakem Erkan Özdamar penaltı kararı verdi. Penaltıyı kullanan Chiquinho, kaleciyi ve topu farklı köşelere göndererek Giresunspor'u öne geçirdi.

Fatih Karagümrük 52'nci dakikada skora denge getirdi. Perez'in Borini'ye ceza sahası içindeki sert faulü üzerine hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Penaltı için topun başına geçen Pesic, panenka vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

65'inci dakikada Fatih Karagümrük öne geçti. Pesic'in savunmanın arasına gönderdiği pasta topla buluşan Jimmy Durmaz'ın ceza sahası içine girdi ve sol ayağıyla yaptığı vuruşla ağları havalandırdı: 2-1.

Fatih Karagümrük'ü öne geçiren Durmaz, 77'nci dakikada oyundan atıldı. Jimmy Durmaz'ın Perez'e müdahalesinin ardından hakem faule hükmetti. Faulün ardından Perez'in üzerine yürüyen ve bir şeyler söylediği görülen Durmaz'a, hakem Erkan Özdamar kırmızı kart gösterdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Fatih Karagümrük sahadan 2-1 galip ayrıldı. (HABER MERKEZİ)