Assos Müzik Festivali başlıyor: Moğollar ve Grup Gündoğarken sahnede

Assos Müzik Festivali 20-21 Ağustos 2021 tarihlerinde gerçekleşecek. Festivalde Rumba Quartet, Moğollar ve Grup Gündoğarken sahne alacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi sınırları içerisindeki Assos antik kenti Kadırga Koyu mevkiinde bu yıl birincisi yapılacak Assos Müzik Festivali 20-21 Ağustos 2021 tarihlerinde gerçekleşecek.

Ayvacık Belediyesi'nin kapılarını festival için açtığı Kadırga Koyu'ndaki festivalin açılışını enstrümantal müzik grubu Rumba Quartet yapacak. Ardından Grup Gündoğarken şarkılarını seslendirecek. Moğollar, festivalin finalinde sevenleriyle buluşacak. 

Atölye Kültür Sanat organizasyonu ile gerçekleşecek festivalin direktörü Hasan Aldemir, pandemi şartlarına uygun olarak birincisini gerçekleştirecekleri festivali iki günde üç konser ile sınırladıklarını söyleyerek, festivalin bu yıla mahsus bu şekilde yapılacağını sonraki yıllarda festivali bölgenin tarihi, kültürel ve doğal dokusuna uygun olarak daha da ileriye taşımak niyetinde olduklarını söyledi.

Aldemir, bu yıl pandemiden kaynaklı ülke olarak toplumun her kesiminin çok fazla yıprandığını, belirterek festivalin ilk yılında tüm konserlerin ücretsiz olacağını söyledi.

FESTİVAL PROGRAMI

20 Ağustos
20:30 Rumba Quartet
21:45 Grup Gündoğarken

21 Ağustos
21:30 Moğollar

Yer: Assos Kadırga Koyu Ayvacık Belediyesi Günübirlik Tesisleri

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)