Aşı karşıtları İstanbul'da miting yapıyor: 'Büyük Uyanış'

Aşı karşıtları İstanbul Maltepe'de 11 Eylül'de miting için çağrı yaptı. Abdurrahman Dilipak'ın da konuacağı miting için çeşitli illerden otobüs kaldırılıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüs aşısı karşıtları, 11 Eylül’de İstanbul Maltepe’de 'Büyük Uyanış' ismiyle miting düzenleyecek. Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'ın da konuşma yapacağı miting için Twitter’da kampanya başlattı.

Mitingde konuşama yapacak isimlerden biri de Üsküdar'da yapılan aşı karşıtı mitingde kullandığı "Aşı yapan hekimler yargılanacaklar" ifadeleri nedeniyle İstanbul Tabip Odası’nın hakkında soruşturma başlattığı Dr. Bilgehan Bilge olacak.

Abdurrahman Dilipak, mitinge çağrı yaptığı paylaşımında “Bir anne arıyor, iki çocuğum okulda, benden habersiz aşı yaparlar diye korkuyorum diyor. Anneleri korkutmayın. Anneler yavrularını tehlike altında görürlerse yapamayacakları şey yoktur. Annelerin öfkesinden korkun. Anneleri çocukları için bekliyoruz. Büyük buluşma” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe ilişkin görsellerde, 11 Eylül Cumartesi günü Maltepe’de düzenlenecek miting için Türkiye’nin her yerinden otobüs kaldırılacağı da belirtildi.