Arter'in 'Çağdaş Sanatta Müzik ve Ses' semineri 27 Ekim'de

Arter Öğrenme Programı kapsamında “Çağdaş Sanatta Müzik ve Ses” semineri düzenlenecek. Çevrimiçi ortamda gerçekleşecek olan seminer 27 Ekim'de başlayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Arter, Öğrenme Programı'na korona virüsü salgını nedeniyle çevrimiçi ortamda düzenlenecek olan “Çağdaş Sanatta Müzik ve Ses” başlıklı altı haftalık seminerle devam ediyor. Müzikolog Rana Gediz İren tarafından verilecek seminerde, 20. yüzyıl başından günümüze, klasik müzik geleneği ve çağdaş sanat arasındaki katmanlı ilişkiler Arter’de devam eden ses odaklı sergilere de değinilerek kronolojik olarak incelenecek. Seminer 27 Ekim Salı akşamı başlayarak altı hafta boyunca her Salı 19:00’da çevrimiçi olarak devam edecek.

Müzikolog Rana Gediz İren tarafından verilen altı haftalık çevrimiçi “Çağdaş Sanatta Müzik ve Ses” seminerinde, 20. yüzyıl başından günümüze klasik müzik geleneği ve çağdaş sanat arasındaki katmanlı ilişkiler kronolojik olarak incelenecek. “Çağdaş Sanatta Müzik ve Ses” seminerinde Rana Gediz İren, sanatçı, besteci ve icracıların çeşitlenen pratiklerini tartışmaya açacak.

“Çağdaş Sanatta Müzik ve Ses” semineri 27 Ekim, 3, 10, 17, 24 Kasım ve 1 Aralık 2020 Salı günleri 19:00’da çevrimiçi olarak gerçekleşecek.

Altı hafta sürecek seminerin biletleri Arter’den temin edilebilir; 0212 708 58 01 numaralı telefonu arayarak veya [email protected] adresine yazarak rezervasyon yaptırılabilir. (HABER MERKEZİ)