Arjantin Cumhurbaşkanı Fernandez hastaneye kaldırıldı

Arjantin Cumhurbaşkanlığı Sağlık Birimi, Cumhurbaşkanı Fernandez'in akut bel ağrısı şikayeti üzerine tetkikler yaptırmak için bir sağlık merkezine götürüldüğünü açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Arjantin Cumhurbaşkanı Alberto Fernandez, sağlık sorunları nedeniyle özel bir kliniğin acil servisine kaldırıldı. Konuya ilişkin açıklama yapan Arjantin Cumhurbaşkanlığı Sağlık Birimi, Fernandez'in akut bel ağrısı şikayeti üzerine tetkikler yaptırmak için başkent Buenos Aires'e bağlı Recoleta semtindeki özel sağlık merkezine götürüldüğünü duyurdu.

AA'nın aktardığına göre, Arjantin Cumhurbaşkanlığı Sağlık Birimi'nin açıklamasında, "Akut bel ağrısı kaynaklı spesifik bir tedavi uygulanması için gerekli araştırmalar yapılacak ve kamuoyu bilgilendirilecektir" ifadelerine yer verildi.

Cumhurbaşkanı Fernandez, 15 Kasım 2022'de sağlık problemleri nedeniyle Endonezya'da düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nin ilk oturumuna katılmamıştı. Fernandez'in sağlık ekibi tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, 63 yaşındaki Fernandez, tansiyon düşmesi ve baş dönmesi sorunu yaşamıştı. (DIŞ HABERLER)