Arda Turan'dan Seçil Erzan tezahüratına tepki: 'Görüşeceğiz sizinle'

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, Seçil Erzan'la ilgili küfürlü tezahüratlara tepki göstererek tribünlere, "Ne gerek var şimdi? Görüşeceğiz sizinle maçtan sonra" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trendyol 1. Lig'de önceki gün oynanan 15'inci hafta maçında lider Eyüpspor, sahasında Şanlıurfaspor'u 4-0 mağlup etti.

Teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı Eyüpspor'da taraftarlar, maçın bir bölümünde "Fatih Terim Fonu" kapsamında Turan dahil birçok futbolcuyu yüksek faiz vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan bankacı Seçil Erzan'a küfürlü tezahüratlarda bulundu.

Tezahüratları duyunca sinirlenen tribüne doğru yönelerek taraftarlara tepki gösterdi.

Yapılan tezahüratlara sinirlenen Arda Turan, "Ne gerek var şimdi? Görüşeceğiz sizinle maçtan sonra" ifadelerini kullandı.

Kamuoyunda "Fatih Terim Fonu" olarak anılmaya başlayan, aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı, Buse Terim ve Selçuk İnan'ın da olduğu çok sayıda kişinin adının geçtiği dolandırıcılık zincirinde tutuklanan dönemin Denizbank Levent Şube Müdürü Seçil Erzan hakkında yargılama süreci devam ediyor. (HABER MERKEZİ)