Arda Kural gözaltına alındı

Oyuncu Arda Kural, Büyükçekmece bir mekanın çalışanını darp etti. Kural'ın ifadesinin ardından serbest bırakıldıktan sonra evinde de ailesiyle kavga ettiği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Büyükçekmece'de, sahilde gittiği eğlence mekanında kavgaya karışan oyuncu Arda Kural, güvenlik görevlisi Gökhan Yıldız'ı darp etti.  Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, Kural'ı ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.  

DHA'nın aktardığı habere göre, Büyükçekmece Albatros Sahili'nde bulunan bir eğlence mekanına giden Arda Kural, henüz bilinmeyen bir nedenle işletmenin personeli ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kural, işletmenin özel güvenlik görevlisi Gökhan Yıldız'a yumruk attı. Güvenlik görevlisi Yıldız'ın oyuncudan şikayetçi olduğu belirtildi.

Arda Kural'ın olay yerinden ayrılışı güvenlik kamerasına yansıdı.

.

1 AYLIK EVDEN UZAKLAŞTIRMA KARARI

Arda Kural'ın geçtiğimiz günlerde ailesi ile yaşadığı tartışma nedeniyle polis merkezine götürüldüğü öne sürüldü. Anne G.Ç. tehdit edildiği, kardeşi A.K.'nin ise darbedildiği gerekçesi ile karakola başvurdu. İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen Kural'ın sadece kardeşini darp suçlamasını kabul ettiği, diğerlerini ise reddettiği aktarıldı. Kural, hakkında 1 aylık evden uzaklaştırma kararı çıkartıldı. (HABER MERKEZİ)