Arda Güler’in de içinde olduğu Real Madrid takım otobüsü kaza yaptı

Arda Güler’in de içinde bulunduğu Real Madrid takım otobüsü, Almanya’da maddi hasarlı bir trafik kazası yaşadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şampiyonlar Ligi son 16 turu mücadelesinde Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig ile karşılaşacak olan Real Madrid'i taşıyan otobüs, trafik kazası geçirdi. 

Arda Güler’in de içinde yer aldığı Real Madrid kafilesi, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı Leipzig maçı için Almanya’ya gitti.

Leipzig havaalanındaki grev nedeniyle, Real Madrid kafilesini taşıyan uçak Leipzig’e inemezken Erfurt’a indi ve oradan da 160 kilometreden fazla bir otobüs yolculuğu yaptı.

Bild’in haberine göre, Eichelborn ve Nohra arasındaki A4 otoyolunda beyaz bir otomobil, Real Madrid takım otobüsüyle çarpıştı. Otomobil sürücüsü şerit değiştirirken otobüsü görmedi ve aracının dış aynası kırıldı.

Otomobilde 3 bin euro değerinde hasar oluştuğu aktarılan haberde Real otobüsünün uğradığı hasarın boyutu belirtilmedi. Kısa bir duraklamadan sonra, kazaya karışan iki tarafta da herhangi bir yaralanma olmayınca yoluna devam etti.

Öte yandan haberde Real Madridli oyuncuların kazayı hissetmediği belirtilirken, yolculuğun sorunsuz şekilde devam ettiği bilgisi verildi.

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 13 Şubat salı günü TSİ 23.00'te RB Leipzig ile deplasmanda karşılaşacak.

(SPOR SERVİSİ)