Aquaman 2'den kovulduğu iddia edilen Amber Heard’ın sözcüsü: Dedikodu değirmeni ilk günden beri olduğu gibi dönüyor

Amber Heard'ın sözcüsü, 'Amber Heard, Aquaman 2 kadrosundan çıkarılacak' iddiasını yalanladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz ay eski eşi Johnny Depp'le olan karalama davası nedeniyle gündeme gelen oyuncu Amber Heard'ün "Aquaman" devam filminin kadrosundan çıkarılacağı iddia edildi. Heard'ın sözcüsü, söz konusu iddiayı yalanladı.

Amber Heard’ın sözcüsü, Insider’a yaptığı açıklamada, Heard’ın kadrodan çıkarılmayacağını açıklarken, iddiayı doğrudan ‘yalan’ olarak nitelendirdi. Sözcü, “Dedikodu değirmeni ilk günden beri olduğu gibi dönüyor - yanlış, duyarsız ve delice” dedi.

WARNER BROS. AÇIKLAMA YAPMADI

Just Jared tarafından geçtiğimiz gün paylaşılan haberde, "Aquaman 2"de Heard’ın kadrodan çıkarılacağı, yerine başka bir oyuncunun getirileceği öne sürülmüştü. Just Jared, bilgiyi bir Warner Bros. kaynağından aldığını belirtse de Warner Bros. temsilcileri resmi bir açıklama yapmadı. 

Heard ve Depp'in dava sürecinde ise Heard’ın "Aquaman 2" filminden çıkarılması için uzun zaman önce hazırlanan bir Change.org kampanyası, yeniden gündeme gelmişti. Heard de mahkemedeki ifadesinde, kendisine sunulan ilk senaryo taslaklarına kıyasla, rolünün çok kısaltılmış olduğunu ve önemli aksiyon sahnelerinin filmden çıkartılmış olduğunu söylemişti.

"Aquaman and the Lost Kingdom", 17 Mart 2023’te vizyona girecek.