Apple TV+'tan bilim kurgu dizisi 'Severance'a ikinci sezon onayı

Apple TV+, yeni dizisi "Severance"ın ikinci sezonun geleceğini duyurdu. Dizi, Lumon Industries isimli bir şirket ve şirket çalışanlarına uygulanan sıra dışı bir deney etrafında şekilleniyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Apple TV+’ın dram, gizem ve bilim kurgu türlerindeki yeni dizisi "Severance", cuma günü dokuzuncu bölümüyle ilk sezon finalini yaptı. Apple TV+, sezon finalinin ardından dizinin ikinci sezonda da devam edeceğini duyurdu. 

Play Tuşu'nun aktardığına göre, "Severance", Lumon Industries isimli bir şirket ve şirket çalışanlarına uygulanan sıra dışı bir deney etrafında şekilleniyor. "Parks and Recreation" ve "Big Little Lies" gibi yapımlarla tanınan oyuncu Adam Scott’ın başrolünü üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca John Turturro, Christopher Walken, Britt Lower, Zach Cherry, Jen Tullock, Tramell Tillman, Michael Chernus, Dichen Lachman ve Patricia Arquette gibi oyuncular yer alıyor.

Yönetmenliğini Aoife McArdle ile Ben Stiller'ın yaptığı dizinin senaristliğini ve yaratıcılığını ise ilk senaristlik deneyimi "Severance" olan Dan Erickson üstleniyor.