Antep'te kadın cinayeti: Polisin 'bir şey yapmaz' dediği kişi katletti

Antep'te Şahinbey'de Ümit Dur tarafından saldırıya uğrayan ve 13 gündür yoğun bakımda olan Kobanêli Hamide Şeyh Müslim, hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antep Şahinbey ilçesi Saçaklı Mahallesi’nde 22 Temmuz’da fiziksel şiddet gördüğü Ümit Dur tarafından saldırıya uğrayan Kobanêli Hamide Şeyh Müslim, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

'POLİSLER 'BİR ŞEY YAPAMAZ' DEMİŞTİ'

Mezopotamya Ajansı’na konuşan Hamide Şeyh Müslim’in ağabeyi Yusuf Şeyh Müslim, Dur’un birçok kez evlerinin önüne silahla gelerek kendilerini tehdit ettiğini, şikayet ettikleri polislerin ise “Merak etmeyin bu böyle konuşuyor ama bir şey yapmaz” dediğini aktardı.

Ağır yaralanan Hamide Şeyh Müslim, saldırının gerçekleştiği 22 Temmuz tarihinden bu yana 25 Aralık Devlet Hastanesi yoğun bakımda tedavi görüyordu. Sabah saatlerinde hayatını kaybeden Hamide Şeyh Müslim, öğleden sonra Antep merkezde bulunan Yeşilkent Mezarlığı’nda toprağa verilecek.  

NE OLMUŞTU?

8 yıl önce Antep’e yerleşen Hamide Şeyh Müslim, 2 yıl önce Ümit Dur ile evlendi. Hamide Şeyh Müslim, Dur’dan 2021 yılında ayrılma kararı aldı. Müslim, 4 ay önce Dur hakkında, 3 aylık uzaklaştırma kararı aldırdı. Uzaklaştırma kararının süresinin dolması üzerine Dur, 22 Temmuz’da kardeşinin de içinde yer aldığı 3 kişi ile birlikte Hamide Şeyh Müslim’in kaldığı eve giderek Hamide Şeyh Müslim’in bedensel engelli kardeşi Cemil Şeyh Müslim’i (23) katlederken, annesi Zehra Faraç (65) ve Hamide Şeyh Müslim’i de ağır yaraladı. (HABER MERKEZİ)