Antalyasporlu Poyraz ve Arda ABD Yolcusu

Antalyaspor yüzme takımının başarılı sporcuları Poyraz Şan Aşkın ve Arda Demir Hülagü, burslu olarak ABD'de eğitim ve spor hayatlarına devam edecekler.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalyaspor yüzme takımının başarılı sporcuları Poyraz Şan Aşkın ve Arda Demir Hülagü, kulüpler ve milli takımlar seviyesinde sergiledikleri başarılı performansların sonucu olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan köklü üniversitelerde eğitim ve spor yaşamlarına tam burslu olarak devam etme hakkı kazandılar.

Uzun yıllardır Antalyaspor yüzme takımı bünyesinde yarışan 2006 doğumlu Poyraz Şan Aşkın, özellikle son sezonlarda yükselişe geçen form grafiğinin meyvesini ABD’nin Ohio eyaletinde bulunan Youngstown State University’den tam burs kazanarak aldı.

Antalyaspor’un aldığı başarılı sonuçlar ve takımda yer alan milli yüzücülerden etkilenerek iki sezon önce kırmızı beyazlı takıma transfer olan Arda Demir Hülagü ise takım arkadaşı Poyraz Şan gibi ABD’nin yolunu tutan bir başka Antalyasporlu yüzücü oldu.

2005 doğumlu Arda Demir, Amerika Birleşik Devletleri’nin Boston kentinde bulunan Emmanuel College’de hem eğitim hem de spor yaşamına devam edecek. Arda Demir’in dahil olacağı 'Aslanlar' takma ismine sahip kolej takımı kadınlar ve erkeklerde toplam 20 branşta yer alıyor.

Etiketler antalyaspor yüzme