Antalyaspor'da Ersun Yanal'ın yerine Nuri Şahin getirildi

Teknik direktör Ersun Yanal'ın yerine futbolcu Nuri Şahin'in göreve getirildiğini söyleyen Antalyaspor Başkanı Çetin, “Futbol sorumlusuyken sahada oynayıp oynamayacağına kendisi karar verecek” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalyaspor'da teknik direktör Ersun Yanal'la yolların ayrılmasının ardından göreve futbolcu Nuri Şahin getirildi.

Antalyaspor'dan yapılan açıklamada, “Yönetim kurulumuz ile futbolcumuz Nuri Şahin arasında yapılan görüşme sonucunda Nuri Şahin'in Futbol Sorumlusu olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir. Camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz” denildi.

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, “Kendisi ile 5 yıllığına anlaştık. Hayırlı olmasını diliyoruz. Futbol sorumlusu olarak görev alacak hem alt yapı takımlarına hem de A takıma bakacak. Futbol sorumlusuyken sahada oynayıp oynamayacağına kendisi karar verecek. Kendisi dünya iyisi birisi, hem de çok başarılı bir futbolcu. Kendisine çok güveniyoruz” dedi.

33 yaşındaki orta saha oyuncusu Nuri Şahin, akşam saatlerinde takımla ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenman öncesi kulüp başkanı Aziz Çetin ve yöneticilerle sahada bir araya gelen Nuri Şahin, takıma kısa bir konuşma yaptı.

İlk olarak söz alan Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, “Sizlere güveniyor ve inanıyorum. Biz yeni hoca arayışımızda kulübü ve takımı bilen birini arıyorduk. Çok da uzak bir yere gitmedik, o yüzden futbolun başına Nuri Şahin’i getirdik. Camiamıza ve sizlere hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Çetin’in ardından söz alan teknik sorumlu Nuri Şahin ise “Çok önemli bir sorumluluk aldım ama sizlere çok inanıyorum. Hep birlikte başarılı işler yapacağımıza inanıyorum. Hep beraber sevinip hep beraber üzülelim” ifadelerini kullandı.

Başkan Aziz Çetin ve Nuri Şahin’in konuşmalarının ardından 3 günlük izinleri sona eren futbolcular yaklaşık 1 saat süren antrenman yaptı. Antrenman düz koşuyla başlarken, 5’e 2 top kapma çalışması ve çabukluk çalışmalarıyla sona erdi. (ANTALYA/DHA)