Antakya Film Festivali'nden basına teşekkür: İlk defa bir film festivalinde tüm basın ortaklaştı

Antakya Film Festivali Koordinatörü Atakan Metin "İlk defa bir film festivalinde tüm basın ortaklaştı ve Antakya'ya destek verdi. Teşekkür ediyor ve 'Dünya Gazeteciler Günü'nüzü tebrik ediyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yaklaşık 800 filmin başvuru yaptığı ve 91 filmin yarıştığı 11. Uluslararası Antakya Film Festivali, 19 Ekim Perşembe günü Hatay Nato Çadırkent Yemekhanesi'ndeki ödül töreni ile sona erdi.

Festivalin, deprem sonrası şartlarda, bölgede yapılan en büyük sanat organizasyonu olduğunu vurgulayan Festival Koordinatörü Atakan Metin şunları söyledi:

"Konforsuz ve yerinde empatiyi vaat ettiğimiz bu özel festivale basın mecrasından hiç bir grup kayıtsız kalmadı. Festivaller tarihinde belki de en büyük basın katılımının yaşandığı Antakya Film Festivali tüm eksiklerine rağmen basını ortak ilgisi olmayı başardı. Bu noktada tüm gazeteci meslektaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Sanatın yükseldiği yerde savaşın zor olduğuna inanan tüm gazetecilerin 'Dünya Gazeteciler Günü'nü bu vesile ile içten tebrik ediyoruz." (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)