Anne ve oğlu evde ölü bulundu

Beylikdüzü'nde komşuların haber vermesi üzerine bir daireye giren polis, anne ile oğlunun cesedini buldu. Kapıdaki 'Bomba düzeneği var yaklaşmayın' notu nedeniyle apartman boşaltıldı.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Beylikdüzü ilçesindeki üç katlı bir apartmanın ikinci katından kokular gelmesi üzerine komşular polise haber verdi. Polis ve sağlık ekipleri daireye çilingir yardımıyla girdi.

Daireye giren polis, oda kapısında 'Bomba düzeneği var yaklaşmayın' yazılı bir notla karşılaşınca, bomba imha ekipleri çağrıldı. Apartman tahliye edilirken, apartmanın olduğu sokak kapatıldı.

ODALARDA İKİ ADET TABANCA BULUNDU

Bomba imha uzmanları yaptıkları incelemede herhangi bir düzeneğe rastlamadı. Bunun üzerine her iki odaya da giren polis, anne ve oğlunun cesetleriyle karşılaştı. Odada iki adet tabanca bulunduğu da öğrenildi. 

Polisin çalışmasının tamamlanmasının ardından bina sakinlerinin apartmana girmesine izin verildi. 

Olayın yaşandığı binada oturan bir kişi, "Tanımıyordum kendilerini. Apartmandan ağır kokular gelmeye başladı. Bende ev sahibini aradım, geldiler polislere haber verdiler. Geldi polisler girdiler içeri, maalesef böyle bir olay meydana geldi" dedi. (İSTANBUL-DHA)