Ankaragücü eski başkanı Cemal Aydın vefat etti

MKE Ankaragücü'nün ve Kulüpler Birliği'nin eski başkanı Cemal Aydın geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MKE Ankaragücü'nün eski başkanı Cemal Aydın 73 yaşında hayata veda etti. Geçen hafta kalp krizi geçiren ve Şehir Hastanesi'nde uyutulan Cemal Aydın bu sabah yeni bir kalp krizi geçirdi. Kalbi duran Aydın, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. 

1996-2008 yılları arasında Ankaragücü başkanlığı yapan Cemal Aydın aynı zamanda 2002-2004 yıllarında Kulüpler Birliği Başkanı olarak da görev aldı. Cemal Aydın'ın cenazesi ile ilgili detaylı bilgi daha sonra duyurulacak. 

Başkent ekibi Aydın'ın vefatına ilişkin, "Kulübümüzde uzun yıllar başkanlık yapmış olan Cemal Aydın'ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevdiklerine ve camiamıza başsağlığı dileriz" paylaşımında bulundu.

KASAPOĞLU'NDAN MESAJ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, MKE Ankaragücü ve Kulüpler Birliği eski başkanı Cemal Aydın için taziye mesajı yayımladı. Bakan Kasapoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: “MKE Ankaragücü onursal başkanı Cemal Aydın’ın hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Bir dönem Kulüpler Birliği başkanlığı da yapan Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi, dostları, Ankaragücü camiası ve futbol camiasına başsağlığı dilerim.” (HABER MERKEZİ)