Ankara Kalesi'ne 'Love Erdoğan' görseli yansıtıldı

AK Parti Altındağ İlçe Başkanlığı, Times Meydanı'ndaki 'Stop Erdoğan' ilanına karşı Ankara Kalesi'ne "Love Erdoğan" görseli yansıttı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin New York kentinde Times Meydanı'ndaki reklam panolarına verilen 'Stop Erdoğan' ilanına Ankara'dan da yanıt geldi. AK Parti Altındağ İlçe Başkanlığı, Ankara Kalesi'ne "Love Erdoğan" görseli yansıttı.

AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Fatih Bildik yaptığı açıklamada, "New York'taki Times Meydanı'ndaki reklam panolarına FETÖ'cüler tarafından 'Stop Erdoğan' yazılarının asılmasından sonra başkent Ankara'dan, Ankara'nın kalbi Altındağ'dan sesleniyoruz ve diyoruz ki, '19 yıldır Cumhurbaşkanımızın arkasında duran milletimizle beraber bizler de aynı şekilde durmaya sonuna kadar devam edeceğiz.' Durmadan, yorulmadan sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz ve Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında olduğumuzu buradan beyan ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İstanbul, Ordu, Diyarbakır, Mardin gibi illerde de belediyeler 'Love Erdoğan' ilanı vermişti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ilana soruşturma başlatmıştı. (AA)