Ankara Büyükşehir Belediyesi, spor festivali düzenliyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Ankara’da spor yapmayan kalmasın" sloganıyla spor festivali düzenleyeceklerini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Ankara Büyükşehir Belediyesi, "Ankara’da spor yapmayan kalmasın" sloganıyla "May Fest Spor Festivali" düzenliyor.

Decathlon, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile BelPa A.Ş. işbirliğinde düzenlenecek olan festivalde 15 farklı spor dalında etkinlikler, söyleşiler, gösteriler ve yarışmalar gerçekleştirilecek. Festivalde ABB Kent Orkestrası konser verecek.

YAVAŞ: FESTİVAL DOLU DOLU GEÇECEK

Gazi Park’ta 8 Mayıs’ta yapılacak olan festival öncesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Yavaş, etkinliği duyurduğu paylaşımında, “Ankara'da spor yapmayan kalmasın, Ankara'mız sporun da başkenti olsun diye Spor Festivali düzenliyoruz. 15 farklı spor dalında etkinlikler, söyleşiler, gösteriler ve yarışmalarla dolu dolu geçecek olan spor festivalimize hepiniz davetlisiniz” ifadelerine yer verdi.

Spor Festivali’ne kayıtlar Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin https://yazilim.ankara.bel.tr/sporfestivali linkinden yapılacak. (DUVAR)