Anıl Bayraktar'dan ilk tekli: Hikayem Çok

Anıl Bayraktar ilk teklisi 'Hikayem Çok'la müzikseverlerin karşısına çıktı. Şarkı, Sony Müzik etiketiyle yayımlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Anıl Bayraktar, ilk teklisi ‘Hikayem Çok’u Sony Music etiketiyle dinleyiciyle buluşturdu. Synth Pop ve Indie Rock tarzıyla dikkatleri üzerine çekecek sanatçının ‘Hikayem Çok’ şarkısının sözü ve bestesi Anıl Bayraktar’a, düzenlemesi ise Çağahan Öztürk’e ait.

Mert Medeni ve Çağahan Öztürk prodüktörlüğünde yayınlanan şarkı için Anıl Bayraktar, “İlk görünüşte bir aşk şarkısı gibi hissedilse de yıllardır süren çabalarımın bir ürünü aslında. Kendimle mücadelemin bir dışavurumu, bir anlamda yüzleşme!” diyor.

İki bölümlü olma özelliği taşıyan şarkıda Anıl Bayraktar, bir yandan dipten çıkma çabası ve adım atamamayla birlikte kendiyle kavgasını anlatırken diğer yandan bu mücadelenin sonucunu yansıtıyor. Bayraktar, “İlk bölümde karakter ve onun hikayesi, bir şeyler yapmak isteyen, bunun için çabalayan fakat son tahlilde bir kurtarıcı bekleyen pozisyonda. Mücadele etmeyi bırakmasa da kendine inancı zayıflamış. Ancak ikinci bölümde mücadelesi sonuç buluyor. İlk bölümdeki kurtarıcıya serzenişte bulunurken, ‘Bak sen gelmedin. Ben o tepeleri aştım geldim, kendini bırakma.” diyor.

Haydar Taştan yönetmenliğinde çekimleri Şile’de gerçekleşen kliple ilgili konuşan sanatçı “Şarkının hikayesi, bize klip için de fikir verdi. Denenmeyen bir şeyi yaptık. Klibi ortadan ikiye böldük. Başladığımız yer, gittiğimiz yer, şarkıyla birlikte bir kopuş…  Ve sonuçta varılan yer, yine başladığımız yer. Gölgeler, silüetler, beklenen bir şey ve bir kurtarıcı… “ ifadelerini kullanıyor..

 ‘Hikayem Çok’ tüm dijital platformlarda dinleyicilerle buluştu. (KÜLTÜR SERVİSİ)