Angelina Jolie'den iddia: Brad Pitt bana şiddet uyguladı

Angelina Jolie ile Brad Pitt arasındaki tartışma yeniden gündeme geldi. Jolie, Pitt'in kendisine fiziksel şiddet uyguladığını iddia etti

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Angelina Jolie, eski eşi Brad Pitt'in kendisine fiziksel şiddet uyguladığını söyledi.

 

Jolie, 2016 yılında uçak yolculuğu yaptıkları sırada Pitt’in kendisine ve yanlarında bulunan çocuklarından birine şiddet uyguladığını öne sürmüş ve bu olay çiftin boşanmasına neden olmuştu. Jolie fiziksel şiddetin 2016'daki uçak olayından "çok daha önce" başladığını öne sürdü. 

Ntv'nin aktardığına göre, Jolie'nin avukatları, "Pitt'in Jolie'ye yönelik fiziksel taciz geçmişi ailenin Eylül 2016'da Fransa'dan Los Angeles'a yaptığı uçak yolculuğundan çok önce başlamış olsa da bu uçuş Pitt'in fiziksel tacizini çocuklara da yönelttiği ilk uçuş oldu. Bunun üzerine Jolie onu derhal terk etti" ifadelerine yer verdi.

Pitt'in yakın arkadaşı ise People dergisine bu iddiaların "asılsız" olduğunu söyledi.

PITT, GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALATTI İDDİASI

Jolie ayrıca, Miraval Şaraphanesi'ndeki hisselerini satın alması için Pitt'e teklif götürdü ancak ikili arasında anlaşma sağlanamadı. İddialara göre, Pitt Jolie'ye gizlilik sözleşmesi imzalattı. Bu sözleşme, Jolie’nin Brad Pitt’in kendisine ve çocuklarına şiddet uyguladığından bahsetmesini yasaklıyordu.

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)