Angelina Jolie Ukrayna'nın Lviv kentine gitti

ABD'li oyuncu Angelina Jolie'nin BM'nin İyi Niyet Elçisi özel göreviyle gittiği son ülke Ukrayna'nın Lviv kenti oldu. Jolie, Kramatorsk tren istasyonu saldırısında yaralananlar ve çocuklarla görüştü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Birleşmiş Milletler'in (BM) İyi Niyet Elçisi olarak birçok savaş ve çatışma bölgelerine yaptığı ziyaretlerle bilinen oyuncu Angelina Jolie bu kez Ukrayna'nın Lviv kentinde görüntülendi. 

The Guardian'ın haberine göre, ABD'li oyuncu Jolie, Ukrayna-Polonya sınırındaki Lviv'de göçmen merkezini ziyaret etti. Lviv Bölge Valisi Maksim Koziytskiy de Telegram hesabından yaptığı açıklamada, Jolie'nin ziyaretinin "sürpriz" olduğunu belirtti.

Açıklamaya göre, Jolie, Ukrayna'nın doğusundaki Donbass bölgesinde iki hafta önce Kramatorsk tren istasyonunu hedef alan ve 52 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıda yaralananlar ve bir yatılı okuldan öğrencilerle bir araya geldi. 

Koziytskiy, "Bayan Jolie'yi görenler onun burada olduğuna inanamadı. Ancak 24 Şubat'tan bu yana Ukrayna tüm dünyaya burada pek çok inanılmaz şey olduğunu gösterdi" diye konuştu. (DIŞ HABERLER)