Andrew Garfield: Yeni bir Örümcek Adam rolüne açığım

"Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok" sonrasında ilk defa konuşan oyuncu Andrew Garfield, Örümcek Adam kostümünü tekrar giymeye sıcak baktığını belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İnanılmaz Örümcek Adam serisinde Örümcek Adam'ı canlandıran oyuncu Andrew Garfield, "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok" filminin sonrasında ilk defa karakteriyle ilgili konuştu. Garfield, Peter Parker’ın hikâyesini devam ettirebilmek için kostümü tekrar giyme konusuna sıcak baktığını söyledi. 

Kayıp Rıhtım'ın aktardığına göre, Variety’ye konuşan oyuncu şu ifadeleri kullandı: 

"Yani evet, eğer doğru hissettirirse böyle bir şeye açığım. Peter ve Örümcek Adam, bu karakterler tamamen insanlığa iyiliği anlatmak, doğru olanı yapmak ve bunun gibi şeyler konusunda örnek oluyor. Peter, Queens’ten, çalışan kesimin içinden gelen, çabalamanın ve kaybın ne olduğunu bilen gerçekten empati kurabileceğiniz bir kişi. Eğer imkân olursa ve Peter Parker’ın daha fazla hikâyesini anlatmak istenirse, onun bu ahlaki değerlerini ödünç almaya çalışırdım. Kendimden emin ve güvenimin yüksek olması gerekirdi."

2012 yılında Sam Raimi’nin gerçekleşmemiş "Örümcek Adam 4" filmiyle Örümcek Adam kostümünü Toby Maguire yerine Andrew Garfield giymiş ve "İnanılmaz Örümcek Adam" serisiyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Devam filminin ardından Sony ve Marvel Studios, Peter Parker’ın hikâyesini Marvel Sinematik Evreni’ne dahil ederek Tom Holland ile farklı bir açıdan tekrar ele almıştı.