Amsterdam'daki bir Apple Store'da rehine krizi

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'daki bir Apple Store'da, silahlı bir saldırgan en az bir kişiyi rehin aldı. Rehinenin peşinden koşarak çıkan saldırgan bir araçla vurularak durduruldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da silahlı bir saldırganın bir veya birden fazla kişiyi rehin aldığı açıklandı. Amsterdam polisi, olayın kent merkezindeki Leidseplein Meydanı'nda bulunan Apple Store'da yaşandığını duyurdu.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerdeyse, kamuflaj desenli bir pantolon ile siyah kapüşonlu bir üst giyen bir kişinin, Apple Store içinde bir erkeği rehin aldığı görülüyor.

Polisin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada olayla ilgili daha fazla ayrıntı verilmezken, meydanın boşaltıldığı belirtildi. Çevredekilerden, olayı izlemek için dışarı çıkmamaları da istendi. 

Saatler süren krizi, saldırganın bir araçla çarpılarak durdurulmasıyla sona erdi.

Sosyal medyada paylaşılan videolarda, mağazadan çıkan rehinenin arkasından koşan saldırgana bir aracın çarptığı ve yere düştüğü görüldü. Üzerinde herhangi bir işaret ve yazı bulunmayan aracın polis aracı olduğu belirtiliyor. (DIŞ HABERLER)