Yürüyen merdivende yürümeli mi durmalı mı?

Tasarımcılar yol, bina ve aralık gibi alanları planlarken, çevredeki her insan için ihtiyaç duyulan alanı göz önünde bulundururlar. Gereken alan, alanın nasıl kullanılacağına bağlı olarak değişir. Bir yaya için, “tampon bölge”, bir insanın kendisini ne kadar rahat hissetmesi gerektiğini açıklar ve aktiviteye göre farklılık gösterir.

DUVAR - Tasarımcılar yol, bina ve aralık gibi alanları planlarken, çevredeki her insan için ihtiyaç duyulan alanı göz önünde bulundururlar. Gereken alan, alanın nasıl kullanılacağına bağlı olarak değişir. Bir yaya için, “tampon bölge”, bir insanın kendisini ne kadar rahat hissetmesi gerektiğini açıklar ve aktiviteye göre farklılık gösterir.

Haberin Devamı
İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı Akaryakıt fiyatları güncellendi: 19 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları Rakamlar güncellendi: 100 bin liranın aylık getirisi belli oldu Çoban tesadüfen keşfetti: 200 bin turist geliyor