Yurtdışı aramaları yıldırdı: WhatsApp şikayetleri yüzde 1001 arttı

Son günlerde birçok kişi Whatsapp üzerinden yabancı numaralardan mesajlar alıyor veya aranıyor. Şikayetvar web sitesinin verilerine göre, WhatsApp'a yönelik şikayetler yüzde 1001 oranında arttı.

DUVAR - Son günlerde birçok kullanıcı, yabancı alan kodlarıyla WhatsApp üzerinden mesaj gönderildiğini ya da arandığını belirtiyor. Çözüm platformu Şikayetvar verilerine göre WhatsApp ile ilgili sadece bir haftada bin 69 şikayet gelirken, şikayet artış oranı yüzde 1001’e ulaştı. Hindistan, Endonezya ve diğer yabancı ülke kodlarına ait numaralardan arandıklarını ve mesajlar aldıklarını dile getiren kullanıcılar, uygulamanın bilgi güvenliği ve hizmet kalitesiyle ilgili sorun yaşadığını düşünüyor. Eksik ve kusurlu hizmet şikayetleri ise ikinci sırada yer alıyor. 

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler