Yunanistan'da 1973 öğrenci direnişinin yıldönümünde Filistin'e destek mesajı

Yunanistan'da cunta yönetimine karşı 1973 yılında başlatılan Politeknik direnişinin 50'nci yıldönümünde yapılan yürüyüşe 25 binden fazla kişi katıldı. Yürüyüşte Filistin'e destek mesajları da verildi.

DUVAR - Komşu Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Politeknik Üniversitesi'nde öğrencilerin dönemin cunta yönetimine karşı başlattığı direnişin 50'nci yıldönümü vesilesiyle düzenlenen 17 Kasım Anma Yürüyüşü'ne çok 25 binden fazla öğrenci, siyasi parti ve işçi örgütü temsilcisi katıldı. Bu yıl yürüyüşte Filistin'e destek mesajı da verildi. Yürüyüş, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle bu yıl İsrail'in Atina Büyükelçiliği'ne kadar devam etti.

Haberin Devamı
Memiş'ten altın gümüş ve konut üçgeninde 'satış' uyarısı: Hemen alın 7 bin 893 km yol gelip Konya'da İhsan Damdam'ın önünde yere kapandılar Kaş Adliyesi'ndeki tuvalet olayı HSK'ye taşındı: Görevden uzaklaştırın İSKİ paylaştı: İstanbul barajlarının doluluk oranında son durum BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ASAL Araştırma'dan dikkat çeken 'Özgür Özel' anketi: Yüzde 42...