Yöneylem Koordinatörü: Seçmenin yüzde 60'ına göre muhalefet kazanacak

Yöneylem Araştırma Genel Koordinatörü Derya Kömürcü, "Artık çoğunluk olabilmek için karşı taraftaki seçmeni ikna etmesi gereken Erdoğan" dedi.

DUVAR- CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ensar Vakfı ve TÜRGEV’in ABD’deki TURKEN Vakfı'na toplamda 1 milyar lira transfer ettiği iddiası; bunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin 'kaçış planı' olduğunu söylemesi gündem olmuştu. Yöneylem Araştırma Genel Koordinatörü  Doç. Dr. Derya Kömürcü, "Kılıçdaroğlu’nun açıklaması 'kaçışın gerçek olup olmaması' tartışması bir yana 'Erdoğan kaybedecek' görüşünün pekiştirilmesine hizmet ediyor" dedi.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altını ve doları olana 'pazartesi' uyarısı: Yapmayın Benzine ve motorine büyük indirim geliyor: 5 Mayıs akaryakıt fiyatları Dünyanın en iyi yoğurtlu yemekleri: Türkiye'den bir lezzet zirvede Mevduat faizlerinde gerileme: 1 milyon liranın getirisi ne kadar? En düşük emekli maaşı için iki senaryo: Konuşulan zam oranı belli oldu Borsada rekor üstüne rekor: İşte haftanın en çok kazandıran 10 hissesi