Yöneylem araştırması: Erdoğan karşısında hangi aday ne kadar oy alır?

Yöneylem Sosyal Araştırmalar Merkezi 'Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kalsa hangi adaya oy verirdiniz?' diye sordu. Sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısında en yüksek oyu Mansur Yavaş alıyor.

DUVAR - Yöneylem Sosyal Araştırmalar Merkezi Araştırmalardan Sorumlu Genel Koordinatörü Doç. Dr. Derya Kömürcü, 27 ilde 3605 görüşme yapılarak gerçekleştirilen araştırmanın sonuçlarını Cumhuriyet'ten İpek Özbey'e açıkladı.  Derya Kömürcü, anket sonuçlarıyla ilgili olarak "Erdoğan’ın oyu, karşısında kim olduğundan bağımsız bir biçimde yüzde 37-38 aralığında seyrediyor. Buna karşılık “Erdoğan’a asla oy vermem” diyenler her ay biraz daha artıyor. Araştırmamıza göre bu oran, yüzde 48’e çıkmış durumda" dedi.

Haberin Devamı
Benzin ve motorine dev indirim geliyor Konut kredisi faiz oranları değişti: 3 milyon TL'nin 10 yıllık ödemesi 'Dünyanın en yakışıklı 100 ismi' belli oldu: Türkiye'den 5 isim var Tarkan Zengin hesapladı: Memur ve emekliye ne kadar zam verilecek? Benzine ve motorine zam gelmişti: 4 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları AJET'ten yurt dışı ucuz bilet kampanyası